Vand & sanitet​

Gør det selv:​

 • Hvis du udfører gør det selv-opgaver, når det omhandler vvs installationer, påtager du dig rollen som ”installatør”. Det betyder, at det er “Installatøren”, man skal kontakte, hvis der er fejl og mangler på produkter eller installationen for at få disse udbedret.
 • Skal en vare skiftes på garantien eller inden for reklamationsretten, retter “Installatøren” henvendelse til sin leverandør, som efterfølgende sender reservedele eller nye komponenter til udbedring. “Installatøren” monterer de nye komponenter og returnerer de defekte komponenter til leverandøren.
 • Denne serviceopgave honoreres ikke af leverandøren, men udføres pr. kulance af “Installatøren”. Eventuelle følgeomkostninger og følgeskader dækkes ikke af garantien eller reklamationsretten
  Installatøren = Dig selv.
  Leverandøren = ? – netbutikker
 • Hvis du derimod lader en autoriseret VVS-installatør påtage sig opgaven, tager han
  sig af reklamationen uden tid og omkostninger for dig.
 • Denne garanti/risiko er naturligvis ikke noget, installatøren kan påtage sig gratis. Derfor vil
  der altid være en mindre merpris på varer, som er leveret og installeret af en autoriseret installatør.​

Professionel rådgivning

Aarby VVS & Maskinforretning ApS håndterer en bred vifte af opgaver inden for vand og sanitet. Om det er små projekter såsom udskiftning af håndvask eller blandingsbatteri, eller det er et helt nyt badeværelse, det drejer sig om, kan vi være behjælpelige.

Gennem tiden har vi håndteret opgaver for mange forskellige kunder, hvilket gør os i stand til at tilbyde professionel rådgivning uanset ønsker og behov.

Gør det selv-VVS

Målet er at vejlede og hjælpe vores kunder på bedst mulige måde, og derfor har vi herunder opstillet en række gode råd til, hvordan du udfører gør det selv-arbejde på dine VVS-installationer.

Noget VVS-arbejde er nemlig lovligt at udføre selv, men det er vigtigt, du ved, hvordan du gør det korrekt for at undgå skader i boligen.