Hvordan fungerer et træpillefyr

​Hos Aarby VVS & Maskinforretning tilbyder vi træpillerfyr fra Vølund, KSM stoker og NBE for en mere miljøvenlig og billig varmeløsning sammenlignet med olie- eller gasfyr samt el varme.

Selve træpillefyret består helt overordnet af et magasin til træpillerne, en kedel og en brænder. Træpillerne skal du selv placere i magasinet, som derefter automatisk fører dem over i brænderen.

​Hvilket betyder at forskellen er, at selve pillefyret fyrer med træpiller, der både er billigere og mere miljøvenlige end olie og gas. Et træpillefyr er derfor en total varmeløsning, der både sørger for rumvarme og varmt brugsvand i din bolig.

Et træpillefyr består helt overordnet af et magasin til træpillerne, en kedel og en brænder. Træpillerne skal du selv placere i magasinet, som derefter automatisk fører dem over i brænderen. På den måde kan pillefyret sammenlignes med et olie- eller gasfyr. Forskellen er, at pillefyret fyrer med træpiller, der både er billigere og mere miljøvenlige end olie og gas. Et pillefyr er en total varmeløsning, der både sørger for rumvarme og varmt brugsvand i din bolig.

Et træpillefyr fra Vølund Varmeteknik, KSM stoker og NBE er er både brugervenlig og selvrensende. Det eneste du skal tænke på, er at fylde træpiller på og regelmæssigt tømme askeskuffen og rense fyret. Nyere pillefyr i Pellux Tousch-serien bliver alle leveret med touch-display. Det gør det nemt at indstille pillefyret korrekt.

Se vores pillefyr sortiment

 


Fordele ved et træpillefyr

Optimal driftsøkonomi ved træpillefyr

Et træpillefyr fra Vølund, KSM stoker og NBE er karakteriseret ved at have en høj virkningsgrad inden for pillefyr. Det giver dig en optimal driftsøkonomi.

Sikker i drift
Et træpillefyr fra Vølund Varmeteknik er automatisk rensende og passer stort set sig selv. Du skal blot huske at tømme askeskuffen, rense fyret og fylde nye træpiller på. Det bliver næsten ikke lettere.

Et træpillefyr giver en miljøvenlig løsning

Et pillefyr fra Vølund, KSM stoker og NBE har energi- og miljømærket A, hvilket giver én af de laveste energiudledninger på markedet for pillefyr.

Et billigt alternativ
Pillefyret er væsentligt billigere end både oliefyr, gas og elvarme. Og da omkostningerne til installationen er relativt lav, kan du hurtigt tjene din investering hjem.

Behagelig varme
Et træpillefyr er kendetegnet ved at give en jævn og behagelig varme i huset hele tiden – du kommer hverken til at svede eller fryse på grund af dit pillefyr.

Rent året rundt
På grund af den høje virkningsgrad ”sviner” pillefyret ikke. Og med en nem og brugervenlig rengøring er det let at holde dit pillefyr rent året rundt.

 

Har du spørgsmål vedr. vores træpillefyr? Så er du mere til at ringe på +45 59 50 41 42 eller skrive til os via  info@arbyvvs.dk