forside-slider

Leder du efter noget specifikt?

Jordvarmepumper

Viser 1 resultat

Jordvarmepumpe i Kalundborg

Hos Aarby VVS & Maskinforretning tilbyder vi jordvarmepumper i Kalundborg og omegn. Af jordvarmepumpe mærker tilbyder vi bl.a. DVI, Vaillant og Vølund Jordvarmepumper. Vi hjælper dig med hele processen fra rådgivning til installation.

Et jordvarmeanlæg benytter varmen fra solen, som har akkumuleret sig i jorden, til at varme dit hus op. Hvorfor et jordvarmeanlæg både er energieffektivt, driftssikkert og mere miljøvenligt.

En jordvarmepumpe benytter det øverste lag i jorden (1,0 – 1,2 mtr) , til at varme dit hus op. 

Selve Jordvarmepumpen består med en varmepumpe og en slange, som indeholder frostvæske, der er blevet gravet ned i jorden. Denne slange optager den varme, som jorden holder på og videreføre denne varme vha. jordvarmepumpen til dit hus. Varmen der er blevet transporteret til huset, benyttes til at opvarme dit hus og det varme vand til hanen og badet.

Der er flere fordele ved at benytte en jordvarmepumpe i stedet for et oliefyr eksempelvis.

En jordvarmepumpe er både en energivenlig og billigere løsning, da du kan spare op til 50% af selve energiforbruget, hvis du eksempelvis benytter et oliefyr.

Jordvarmeanlæg

Vi tilbyder DVI, Vølund og Vaillant jordvarmeanlæg, hvilket betyder at du ikke behøver bekymre dig omkring modellen eller udregningerne ift. driftsøkonomien. Vi hjælper dig gennem hele processen samt installationen.

Ved et jordvarmeanlæg udnytter du naturens ressourcer, som er opbevaret i jorden. Dette betyder også, at energien er miljøvenlig og bæredygtig, hvilket ses i en nedsættelse af dit Co2-udslip med op til 75% sammenlignet med andre opvarmningsmetoder.

Selve Vølunds Jordvarmeanlæg kræver ingen vedligeholdelse, da dette er et lukket system, som fungerer uden man behøver at rette til løbende. Dette betyder, at du hverken skal fylde væske på eller udføre andre former for vedligeholdelse. Det årlige serviceeftersyn er det eneste, som skal huskes. 

Ydermere er et jordvarmeanlæg utroligt lydsvagt og kan placeres på grunden, uden at det genere beboere eller naboer.

Et jordvarmeanlæg har ydermere en lang levetid og er utroligt driftssikkert, hvilket betyder at omkostningerne ved installation, hurtigt kan tjenes ind igen.