forside-slider

Leder du efter noget specifikt?

Luft varmepumpe

Viser 1 resultat

Luft til vand varmepumpe i Kalundborg

Hos Aarby VVS & Maskinforretning ApS tilbyder vi luft til vand varmepumpe i Kalundborg og omegn. Vi hjælper dig igennem alle 3 trin til en vellykket installation, så du undgår fejldimensionering. De tre trin, som vi hjælper dig med, er hele processen af installationen, herunder dimensionering, projektering og installeringen.
En varmepumpe er en bedre løsning for dig, som varmer boligen op med olie, naturgas og el, eller bor i et område, som ikke benytter sig af fjernvarme.

En luft til vand varmepumpe genbruger den varme, som der er i udeluften, til dit hjems vand og varme. Hvilket betyder at en varmepumpe er mere miljøvenlig og kan være et besparende alternativ til din varmeløsning. Selve varmepumpen er forbundet til din boligs centralvarmesystem, som giver varme i radiatorerne og/eller gulvvarme og varmt vand til hanerne i huset vha. varmtvandsbeholderen.

En luft til vand varmepumpe er et bedre økonomisk og bæredygtigt alternativ, hvis du eksempelvis har et oliefyr,naturgas eller el-varme.
En luft til vand varmeanlæg er billigere i investeringsomkostningerne end eks. et jordvarmeanlæg, dog har jordvarmeanlægget en større effektivitet. Om du kan installere et jordvarmeanlæg afhænger af størrelsen på din grund.

Luft til vand varmepumpe installation

Hos Aarby VVS & Maskinforretning tilbyder vi DVI, Vølund, Vaillant og Panasonic luft til vand varmepumper, som kommer med flere fordele. Disse fordele afspejler sig i, at et luft til vand varmeanlæg leverer omkring 3,5-5 gange mere varmeenergi, end forbruger af el-energi. En luft til vand varmepumpe kræver ikke den samme plads, som et jordvarmeanlæg gør. Derfor kan en luft til vand varmeanlæg være, at foretrække, hvis man har en mindre grund.

Ydermere er luft til vand varmepumper lydsvage, så der ikke dannes gener hos naboer ift. lyden af dens varmegenerering.

Når dit varmeanlæg først er installeret i Kalundborg eller omegn med den rette dimensionering, har det en lang levetid. Hvilket betyder at investeringsomkostningerne kan tjenes ind efter relativt kort tid. Derudover behøves der ikke fokuseres på, hvilken varmepumpe model og dimensionering, da vi hjælper med dette.

Udover installation og montering af luft til vand varmepumpe, så tilbyder vi også montering og installation af jordvarmepumper til Kalundborg og omegn.

Luft til vand varmepumpe i Kalundborg VE Godkendt installatør