forside-slider

Leder du efter noget specifikt?

Robotplæneklippere

Viser 1 resultat

Vil du gøre det nemt for dig selv at få græsset slået? Hos Aarby VVS & Maskinforretning ApS kan vi tilbyde robotplæneklippere fra Stihl som har et stort udvalg til ethvert behov. Vi har især mange kunder fra Kalundborg, Odsherred og andre byer på Vestsjælland.

Når du køber en robotplæneklipper hos os, får du en Stihl plæneklipper af høj kvalitet udviklet i Tyskland og produceret i Østrig. Vi har flere forskellige modeller at vælge imellem. Der er derfor rig mulighed for at finde en model, der passer til din eller dine plæner.

Der er et stort udvalg af Stihl robotplæneklippere. Når du vælger en robotplæneklipper får du som bonus en plæne der altid er nyklippet , ingen kørespor og du skal ikke døje med afklippet græs på skoene når du går og nyder din græsplæne.

Undgå besvær med en selvkørende robotplæneklipper

Når du skal have en selvkørende robotplæneklipper, skal det være så ubesværet som muligt. Oftest er der dog en form for opsætning og installation, der skal udføres, før du kan komme i gang. Alt dette kan du dog slippe for, når du køber din robotplæneklipper hos os.

​Vi kan sørge for montering af din robotplæneklipper, hvis du selv vil slippe for det. En komplet standard installation indeholder et opstartsbesøg, installation, installationskit, arbejdsløn, opstart af maskine samt et efterfølgende besøg ca. 14 dage efter, hvor vi kontrollerer om alt er i orden. På den måde er du sikker på, at din selvkørende robotplæneklipper fungerer optimalt uden, at du behøver døje med at slå græsset. Hvis du er i tvivl om du din plæne er egnet til en robotplæneklipper kommer jeg gerne ud og vurderer om det kan lade sig gøre.

Vi har robotplæneklipper i forskellige prisklasser. Er du på udkig efter en billig robotplæneklipper, kan det derfor sagtens lade sig gøre hos os. Vi har skarpe priser, hvor du har mulighed for at gøre en rigtig god handel.

Skal du have et større parti batteridrevne plæneklippere, kan vi sikkert også finde en god pris på det. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon: +45 59 50 41 42 eller på e-mail: info@arbyvvs.dk

Ofte stillede spørgsmål: