forside-slider

Leder du efter noget specifikt?

Robotplæneklippere

Viser alle 8 resultater

Vil du gøre det nemt for dig selv at få græsset slået? Hos Aarby VVS & Maskinforretning ApS kan vi tilbyde et stort udvalg af robotplæneklippere til ethvert behov. Vi har især mange kunder fra Kalundborg, Odsherred og andre byer på Vestsjælland.

Når du køber en robotplæneklipper hos os, får du en batteridrevet plæneklipper af høj kvalitet. Vi har flere forskellige modeller at vælge imellem. Der er derfor rig mulighed for at finde en model, der passer til din eller dine plæner. Der er blandt andet et stort udvalg af Stihl robotplæneklippere.

Slip for en masse besvær med en selvkørende plæneklipper

Når du skal have en robotplæneklipper, skal det være så ubesværet som muligt. Oftest er der dog en form for opsætning og installation, der skal udføres, før du kan komme i gang. Alt dette kan du dog slippe for, når du køber din robotplæneklipper hos os.

​Vi kan sørge for montering af din robotplæneklipper, hvis du selv vil slippe for det. En komplet standard installation indeholder et opstartsbesøg, installation, installationskit, arbejdsløn, opstart af maskine samt et efterfølgende besøg ca. 14 dage efter, hvor vi kontrollerer om alt er i orden.

Hvad koster en robotplæneklipper?

Vi har robotplæneklipper i forskellige prisklasser. Er du på udkig efter en billig robotplæneklipper, kan det derfor sagtens lade sig gøre hos os. Vi har skarpe priser, hvor du har mulighed for at gøre en rigtig god handel.

Skal du have et større parti batteridrevne plæneklippere, kan vi sikkert også finde en god pris på det. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon: +45 59 50 41 42 eller på e-mail: info@arbyvvs.dk