forside-slider

Leder du efter noget specifikt?

Jordvarme- og luftvarmepumper i Kalundborg

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Vi installerer jordvarmepumper og luft til vand varmepumper i Kalundborg og omegn fra Vølund Varmeteknik.

Installation af varmepumper i Kalundborg og omegn.

En vellykket installation af en varmepumpe kan deles op i tre trin; dimensionering, projekteringen og installeringen. Vi kan hjælpe med det hele, fra den første tanke til det færdige anlæg.

En fejldimensionering med et for lille anlæg vil ødelægge den ellers gode økonomi, fordi anlægets el-patron i varmepumpen i så fald vil køre for ofte. Både rørdimensioner, radiatorer og ventiler er vigtige for at sikre det helt rigtige varmeflow.

Her er det vigtigt ikke at stirre sig blind på prisen. Med varmepumpeanlæg er der tale om en langsigtet investering og her er den billige variant ikke altid billigst på sigt.

Varmepumpe installatør

Den nye tendens til at købe varmepumper på nettet kan betyde, at vi er ved at ende i den ​samme priskrig, som huserede for år tilbage og hvor mange forbrugere fik et forkert dimensioneret anlæg og dette har givet varmepumperne et dårligt ry.

Dengang blev der solgt anlæg der var for små og ikke passede til husets øvrige installationer og så skar man ned på markslangerne. Alt dette var/er med til at give varmepumperne et dårligt ry. Derfor skal man bruge en installatør, der tager hånd om hele installationen.

Hos Aarby VVS & Maskinforretning nær Kalundborg tager vi hånd om hele installationen. Vi gennemgår hele dit anlæg og undersøger, om jordvarme eller luft til vand varme er den rigtige løsning for dig og vi installerer ikke et anlæg hos dig, hvis vi vurderer, at det ikke er den rigtige løsning for dig. Vi sælger ikke kun for at sælge.​