forside-slider

Leder du efter noget specifikt?

Tilbud

Stihl iMow RMI 632C

19.495,00 DKK 14.995,00 DKK

Kvalitetsmaskine fra Stihl med  4 års garanti

Areal op til 3200 m2  Maksimal stigning 45%

Klippebrede 28 cm, klippehøjde 20 – 60 mm

Vægt 14 kg støj 48 db

iMow App styrring

Vis mere

Ikke på lager

Bestilling

Varenummer (SKU): 63090111465 Kategori:

Beskrivelse

På grund af problemer med at skaffe komponenter til C modellerne har Stihl valgt at indstille produktionen af disse modeller ind til videre

Stihl iMow RMI 632 C der klarer op til 3200 m2. Bioklipperbord med kraftig fast kniv der findeler græsset for optimal gødnings værdi. Betjening foregår ved et aftageligt  display med nem betjening. Det aftagelige display betyder også at du kan styre og klippe med din robotplæneklipper manuelt.  Dynamisk klippeplan, hvor maskinen selv kan udarbejde faste daglige klippetider således at den daglige kørsel begrænses til det nødvendige. Det betyder at hvis regnsensoren har afbrudt klipningen, vil den tabte tid blive lagt til de øvrige dage. Den har intiligent opladning, hvis robotplæneklipperen befinder sig i laddestationen og der stadig mangler et stort areal, vil den blive opladet hurtigere og omvendt hvis den har fri. Det forlænger batterilevetiden. Plæneklipper afpasser automatisk hastigheden efter terrænet og højden af græsset så græsset bliver klippet jævnt. Stihl iMow robotter er flere gange kåret som best i test.

Denne model af App styrring således at du kan tilgå din robotplæneklipper hvor som helst og om nødvendigt ændre i nødvendige menuer.

Tilbehør til robotplæneklippere finder du her

Du kan også udforske iMow portalen her http://imow.dk

Du kan se en lille film om iMow her