Fjernvarme i Kalundborg og omegn.

Aarby VVS & Maskinforretning har beskæftiget sig med fjernvarme lige siden fjernvarmenettet i Kalundborg og Hvidebæk blev etableret.

Alle montører hos os har fjernvarmecertifikat, hvilket er din sikkerhed for, at vi hele tiden er opdaterede med den nyeste viden. Vi vil meget gerne rådgive dig om mulighederne for optimering af dit fjernvarmeanlæg i Kalundborg og omegn, hvad enten det skal skiftes eller blot repareres.

Fjernvarmeværkerne kræver i dag at deres forbruger skal kunne afkøle fjernvarmevandet et vis antal grader. Dette kræver viden om hvordan dette skal gøres. 2-strengsanlæg er relativt nemme at etablere afkøling på, hvor det forholder sig meget anderledes med 1-strengsanlæg.

Disse kan være meget vanskelige at etablere en tilfredsstillende afkøling på. Men det kan i de fleste tilfælde godt lade sig gøre. Hvorfor vi hos Aarby VVS & Maskinforretning tilbyder professionel montering af fjernvarmeanlæg i Kalundborg og omegn.

Fjernvarme fra Termix og Redan samt Metro

Hos Aarby & Maskinforretning VVS tilbyder vi fjernvarmeunits fra Germina Termix og Danfoss Redan eller Metro, som er energibesparende løsninger, hvis du skal erstatte dit oliefyr eller el varme med fjernvarme eller hvis du ønsker at udskifte dit nuværende fjernvarmeanlæg. Vi tilbyder både fjernvarmeunits til familieboligen eller i en etageejendom, hvor det er større mængder varmt vand, som skal til.

Fjernvarmeanlæggene har fokus på et lavt energiforbrug og en forbedret fjernvarme økonomi.

Alle fjernvarmeunits vi tilbyder er fra Gemina Termix, Danfoss Redan og Metro, er danskproduceret og miljøvenlige. Denne giver både varmt brugsvand og varme i radiatorerne, samt er en pladsbesparende da de kan indbygges i et 60 cm skab.

Fjernvarmeunits mod varmetab

Udover komplette fjernvarme løsninger tilbyder vi Termix Novi og Termix One, som brugsvandsvekslere såfremt du kun ønsker at skifte din varmtvandsbeholder. De har en intelligent TPV-regulator, som sørger for at vandet altid er opvarmet, når det skal benyttes. Hvorfor vandforbruget reduceres ved at det kolde vand holdes til et minimum.

Hos Aarby & Maskinforretning VVS tilbyder vi fjernvarmeunits til enfamiliehuse eller store etageejendomme, hvor alle er designet med fokus på lavt varmetab og driftssikre løsninger.

Ønsker du rådgivning om, hvilket fjernvarmeanlæg, som passer til din bolig inden du beslutter dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag på tlf. +4559 50 41 42 eller mail info@arbyvvs.dk.